Home / Op stap / ‘In Vlaardingen kun je verrassend trendy shoppen’

 

ouderwets-maar-trendy-shoppen-vlaardingen

In Vlaardingen kun je terecht voor allerlei activiteiten: maak een tochtje met een fluisterboot, bewonder boten in de Oude Haven of maak een wandel- of fietstocht. Maar naast deze activiteiten is Vlaardingen ook geschikt voor een dagje shoppen. Er zijn namelijk meer dan vijfhonderd winkels te vinden.

Waar moet je zijn?

In het centrum van Vlaardingen zijn veel bekende winkelketens te vinden waar je terecht kunt voor modieuze kleding. Daarnaast zijn er echter ook talloze andere winkels te vinden. Vooral in de Hoogstraat zijn kleine en authentieke winkeltjes gevestigd. Hier kun je naar hartenlust snuffelen, zoals in galeries en winkels met woonaccessoires.

plattegrond-winkelcentrum-liesveld

Plattegrond winkelcentrum Liesveld

In het centrum is winkelcentrum Liesveld te vinden. Met ruim 12.000 m2 aan winkels is er hier iedereen wel wat: kleding, schoenen, elektronica en woninginrichting zijn enkele voorbeelden van winkels. Ook zijn er zaakjes waar je gezellig kunt eten.

Daarnaast kan de liefhebber van winkelen buiten het centrum van Vlaardingen aan zijn trekken komen. Hier zijn namelijk nog drie wijkwinkelcentra: de Van Hogendorplaan, de Westwijk en De Loper.

De laatste modetrends

Zoals gezegd zijn er in het centrum van Vlaardingen veel bekende winkelketens. Hier zijn de laatste modetrends te vinden. Trends die je in de zomer van 2014 veel terugziet in het straatbeeld zijn onder andere loafers, shorts, bermuda’s en kledingstukken met kant. De kleuren van dit moment zijn pastelkleuren als vanillegeel en mintgroen. Naast deze pastelkleuren zijn er ook veel kleding met bijzonder bloemenprints te zien.

modetrends-van-dit-moment

Al deze trends zijn volop vertegenwoordigd in hippe kleding- en schoenenwinkels in Vlaardingen. Zo kun je in de onlangs vernieuwde winkel van H&M terecht voor trendy shorts en bermuda’s en heeft de omgebouwde winkel van Dolcis onlangs de nieuwste loafers in de collectie opgenomen. Kortom, ook in Vlaardingen kun je verrassend trendy shoppen!

 
Share this page