Home / Op stap / Eten in Vlaardingen

 

Vlaardingen is niet alleen leuk om te bezoeken wanneer je ontspannen wilt fietsen of wanneer je een van de vele georganiseerde evenementen wilt bezoeken, Vlaardingen is ook zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan een van de vele restaurants die het rijk is.

Café Restaurant D’Oude Stoep

Café Restaurant D’Oude Stoep is een goed beoordeeld restaurant waar gezellig gegeten en gedronken kan worden. Dit café heeft dan ook een redelijk uitgebreide lunch- en dinerkaart. Het (eet)café is te vinden in de Smalle Havenstraat 5 te Vlaardingen

Hendriks Huyskamer

Hendriks Huyskamer is een klein restaurantje aan de Eendrachtstraat 23 te Vlaardingen. Dit restaurantje is wel erg knus: er zijn namelijk maar 5 tafeltjes beschikbaar in het gehele restaurant, wat betekent dat je nooit met meer dan 20 man binnen zult zitten. In het restaurant zijn veel spulletjes van vroeger te vinden, zoals oude koektrommeltjes en –blikken. De specialiteit van Hendriks Huyskamer is Hollandse pot.

Restaurant ’t Oeverbos

Wanneer je in een restaurant wilt eten met uitzicht op de Nieuwe Waterweg, moet je bij restaurant ’t Oeverbos wezen. In de maand november heeft dit restaurant, naast de gewone kaart, een selectie van wildgerechten opgenomen in haar menu. Daarnaast wordt hier ook goed geadviseerd welke wijn het beste zou passen bij welk gerecht. Het restaurant is te vinden aan de Maassluissedijk 201-203.

 
Share this page