Home / Op stap / De Andante, de fluiterboot van Vlaardingen

 

Vanaf de kade tegenover het Vlaardingse sport- en leisurecentrum ‘Polderpoort’, op Watersportweg 11 te Vlaardingen, vertrekt in het weekend en op feestdagen de fluisterboot de Andante om 13.00 uur en om 15.30 uur. Op woensdag vindt er een rondvaart plaats om 14.30 uur. Voor reguliere afvaarten kunnen via de website online kaarten worden gereserveerd. Deze kunnen een uur tot 20 minuten voor de rondvaart af worden gehaald bij het restaurant van de ‘Polderpoort’. Ook kunnen kaarten voor rondvaarten vanaf een uur voor aanvang los worden gekocht bij dit restaurant. Voor volwassenen kost een kaartje €6,75, voor kinderen van 4 tot 12 jaar €3,00 en kinderen van 0 tot 4 jaar zijn gratis. Voor senioren van 65+ geldt een prijs van €5,75 indien dit aan wordt getoond.

vertrekpunt

De mooiste plekjes

In ongeveer anderhalf uur zie alle mooiste plekjes in de Vlietlanden, door middel van de elektrisch aangedreven fluisterboot de Andante. Een gids zal je op deze tour alles vertellen over de unieke flora en fauna waar je onderweg allemaal voorbij komt. Ook geeft deze ervaren gids uitleg over hoe onder andere het polderlandschap is ontstaan.

Een groepstocht

Wanneer de fluiterboot af wordt gehuurd, is het zelf mogelijk het tijdstip van de rondvaart te bepalen. Ook kan een arrangement met een uitgebreid programma op aanvraag op maat worden gemaakt.

 
Share this page